Zijn Multivitamines noodzakelijk?

Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 02-10-2018

Nu de R al weer een tijdje in de maand zit en de eerste verkoudheidsvirussen weer de ronde doen krijg ik veel vragen over de noodzaak van vitamines. Mijn advies is altijd een Multi te slikken ook in de R-loze maanden!

Waarom kun je in onderstaand artikel lezen

https://www.powerslim.nl/nieuws/is-het-gebruik-van-een-multivitamine-noodzakelijk

 
Suiker

 Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 02-02-2017

Suiker, er is veel over te doen de laatste tijd. Daarbij kunnen we er bijna niet meer omheen in ons huidige voedingspatroon. Bekijk voor de grap maar eens drie willekeurige etiketten en ik durf te wedden dat er suiker in zit, zelfs in producten waarbij je het nooit zou verwachten. Maar wat doet suiker eigenlijk met ons lichaam en hoe kun je je inname zoveel mogelijk beperken? 

Meer Lezen


Wat zijn koolhydraten?

 Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 21-02-2016

In deze video wordt duidelijk uitgelegd wat koolhydraten nou precies zijn, wat de verschillen zijn tussen de verschillende koolhydraten en welke invloed ze hebben op je gezondheid. Echt een aanrader om eens te bekijken!

Video bekijkenVoed jezelf!

 Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 30-08-2016

Hoe erg de toename van overgewicht de afgelopen jaren ook is geweest, we zijn waarschijnlijk nog nooit zo ondervoed geweest. 

 • Ondervoed??? 

   Het klinkt misschien wat gek omdat we bij ondervoeding vooral denken aan extreem dunne mensen in bijvoorbeeld ontwikkelingslanden. Dat komt omdat we bij ondervoeding ook denken aan te weinig eten qua hoeveelheid. 

   Meer lezen
   Vakantietips!

   Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 5-07-2016

   Het is bijna vakantie! Heerlijk even lekker ontspannen! Voor veel mensen betekend vakantie ook genieten van al het lekkere eten dat in het buitenland te krijgen is. Maar als je net hard hebt gewerkt om er deze zomer op je best uit te zien, dan is het natuurlijk fijn als je met dat genieten niet weer kilo's aankomt. Gelukkig hoeft het één het ander niet uit te sluiten! In dit artikel lees je een aantal tips om deze vakantie heerlijk te genieten, zonder gelijk kilo's aan te komen. 

   Meer lezen


    

   Redenen waarom veel eiwitten je kunnen helpen bij het afvallen

   Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 10-05-2016

   De voordelen van weinig koolhydraten en veel eiwitten tijdens het afvallen zijn steeds bekender bij veel mensen. Maar wat zijn nou precies de voordelen van eiwitten en waarom? In deze blog kun je daar meer over lezen.

   Meer lezen   Zorg voor een tastbaar afslankdoel

   Better Me Gewichtscoaching afslanktips, By Liona on 23-6-2016

   Iedereen die start met afvallen doet dat met een bepaalde reden. De redenen die ik het meest hoor zijn, weer gezond zijn, me weer fit voelen en weer de kleding kunnen dragen die ik leuk vind. Dit zijn hele goede doelen en dat zijn ook de dingen waar je als het gelukt is het meest van geniet. Maar het zijn wel doelen die lastig meetbaar zijn. Want het gaat zo geleidelijk dat je zelf het verschil niet eens zo merkt. Dus wanneer bereik je dan het punt dat je tevreden bent?

   Meer Lezen

      

    


   10 tips om snacken uit verveling tegen te gaan

   Better Me Gewichtscoaching, By Liona on 29-06-2016

   Heb jij ook de neiging tot snoepen als je je verveeld? 

   Deze tips zouden wetenschappelijk bewezen zijn om je ‘snack-behoefte’ tijdens verveling te stillen!    

   Meer Lezen