Coaching


Het eerste gesprek is een vrijblijvend informatiegesprek. Ik leg uit hoe het PowerSlim programma precies werkt en we kijken samen of dit bij je past. 

Ik ben erg enthousiast over de methode die Powerslim gebruikt, maar ik snap ook dat dit wellicht niet voor iedereen geldt. Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik je ook begeleiden bij een calorie-beperkt dieet. 

Ben je gemotiveerd en besluit je ervoor te gaan, dan volgt een intake-gesprek. Hierin bespreken we je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand en we bespreken het plan van aanpak. Ook doen we het eerste weegmoment. Ik maak gebruik van een bio-impedantie weegschaal. Hiermee maak ik een complete lichaamsanalyse, deze meet namelijk verschillende waardes zoals vocht, vet en spiermassa. Dit zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld krijgen van je vorderingen. Indien gewenst meten we de lichaamsomvang op en maken we een voor-foto. En dan volgt aan het eind van het traject natuurlijk de na-foto!

Tijdens elk volgend consult bespreken we de afgelopen periode, je knelpunten en prestaties. Daarnaast is er een weegmoment en bespreken we de komende week.

Zo doorlopen we de fases van het Powerslim programma tot het streefgewicht bereikt is. Daarna gaan we over in de gewichtsbehoudfase. Deze fase is ook opgebouwd in drie fases. In deze fase stellen we vast wat voor jouw lichaam het juiste voedingspatroon is om in balans te blijven. Zo leer je precies wat jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast gebruik ik ook de cursusmap gewichtsbehoud. Hierin zitten 12 thema's die we één voor één bespreken tijdens de consulten. Sommige zijn bedoelt om je kennis te vergroten en andere zijn gericht op zelfreflectie. Deze fase duurt een jaar waarin we elkaar maandelijks zien. Hiermee zorgen we ervoor dat je niet terugvalt in je oude patroon en dus weer aankomt.

Vanwege deze manier van aanpak gaan we samen een langdurig traject aan waarbij het dus erg belangrijk is dat er open over alles gesproken kan worden. Daarom vind ik een persoonlijke benadering op basis van vertrouwen erg belangrijk. Wat besproken wordt tijdens de consulten blijft onder ons. Daarnaast kies ik ervoor om op deze website en tijdens onze gesprekken te tutoyeren, mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan, dan hou ik daar uiteraard rekening mee tijdens de consulten. 

Heb je vragen tussen onze afspraken door, dan mag je natuurlijk contact met me opnemen. Ik sta voor je klaar!


Zo werken we samen aan jouw "Better Me"