De 3 Fases

Het afslankprogramma bestaat uit drie fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.


  • De eerste fase:

In deze strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Elke 2,5 uur heb je een eetmoment. Dat zorgt ervoor dat je vrijwel geen hongergevoel zult hebben. In deze fase worden de koolhydraten die je inneemt beperkt en eet je eiwitrijk om je spiermassa in tact te houden. In deze fase blijf je tot je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt behaald. Je komt wekelijks bij mij langs voor een coachingsgesprek en weegmoment. 


  • De tweede fase:

Dit is de overgangsfase. In deze fase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen voor gewone voedingsproducten. Gedurende deze fase kom je om de week op consult tot je streefgewicht behaald is.


  • De derde fase:

Dit is de stabilisatiefase. Je hebt je streefgewicht behaald, heel knap, maar de grootste uitdaging van afvallen is dat gewicht behouden. Daarom blijf je maandelijks op consult komen en ben je altijd welkom voor een tussentijds weegmoment, bij een flink gewichtsverlies duurt deze fase minimaal een jaar. Dit om een terugval te voorkomen. Tijdens deze fase gebruik je indien gewenst alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. 

Tijdens de maandelijkse consulten gebruiken we de cursusmap "gewichtsbehoud". Hierin 12 onderwerpen die je helpen je kennis en inzicht te vergroten.