Kosten

Ik kan me goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten voor een goed afslankresultaat. De kosten zijn per persoon verschillend, het is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid kilo's die je kwijt wilt, hoeveel producten je nodig hebt of wilt gebruiken en welke producten je kiest. 

De meeste mensen starten met het starterspakket. Dit pakket bestaat uit 46 verschillende producten van PowerSlim. Je kunt dan meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het weekmenu helpt je te wennen aan je nieuwe eetpatroon. Verder zit er in het starterspakket ook een gratis kookboek ter waarde van €14,95 met daarin lekkere recepten voor de verschillende fases die je tijdens het programma zal gaan doorlopen. Daarnaast bevat het starterspakket een shaker, multivitamine en acidoslim (een mineralen supplement om je afvalproces te ondersteunen). Het pakket is genoeg voor 8-11 dagen en kost €159 

Vervolgens maak ik met iedereen een persoonlijk behandelplan wat afgestemd is op je wensen en behoeften. Je kunt er ongeveer vanuit gaan dat de prijs per maaltijd ligt tussen de €2 en €2,50. Afhankelijk van de fase waarin je zit en hoeveel je bereid bent uit te geven per dag kost het je dan tussen de €6 en €12 per dag aan PowerSlim producten.


Bij afname van minimaal 3 doosjes per week is de coaching helemaal gratis. Besluit je minder producten af te nemen dan bepalen we op basis van je afname een tarief per consult.