Over mij 

Mijn naam is Liona van 't Hoenderdaal. Samen met mijn man en vier kindjes woon ik net buiten Doorn aan de rand van Langbroek.

Jaren heb ik zelf geworsteld met mijn gewicht. En door de zwangerschappen kwamen er alleen maar meer kilo's bij. Door middel van allerlei diëten lukte het me vaak wel om er een aantal kilo's af te krijgen, maar in een oogwenk zaten die er dan ook weer aan. Ik besloot een opleiding gewichtsconsulent te gaan doen, waarvoor ik in 2013 mijn diploma heb behaald. Ik deed dit enerzijds om meer kennis te krijgen over afvallen en de werking van het lichaam. Anderzijds omdat ik hoopte dat als ik erin zou slagen om af te vallen, ik ook anderen kon helpen met afvallen. Gedurende mijn opleiding ontdekte ik waarom mijn dieet nooit slaagde. Ik at helemaal niet zo veel, alleen de verkeerde dingen en zodra ik nog minder ging eten viel mijn stofwisseling stil en vlogen de kilo's er weer aan. 

Ik las veel over eiwitrijke-koolhydraatarme diëten en dacht daarin mijn oplossing te hebben gevonden. Maar de koolhydraatarme methodes die ik probeerde waren voor mij, als zoetekauw en echte brood en pastaliefhebber, onmogelijk vol te houden. Dus ook die pogingen liepen uit op een teleurstelling. Tot ik op een gegeven moment op een advertentie van PowerSlim stuitte. Het sprak me gelijk erg aan. Ik besloot er gewoon voor te gaan en maakte een afspraak bij een coach. Al in de eerste week besefte ik dat ik de oplossing had gevonden. Ik kon gewoon lekker blijven eten, had geen honger en het was ook goed te combineren met mijn gezin. Mijn gewicht bleef elke week afnemen en ik voelde me veel beter op alle vlakken, inmiddels ben ik bijna 20 kilo afgevallen!


Ik, maar dan een gezondere, energiekere, zelfverzekerdere en slankere versie. Oftewel een "Better Me"


Vanwege mijn enthousiasme voor de PowerSlim methode, en omdat ik iedereen dat gevoel van een "Better Me" gun, heb ik besloten om coach te worden. Juist door mijn eigen ervaring en mijn opleiding denk ik andere mensen die met overgewicht worstelen tot grote hulp te kunnen zijn. Of er nu veel of slechts een paar lastige laatste kilo's af moeten, ik hoop dat jij ook besluit om er gewoon voor te gaan!